24 Μαΐου 2013

Έρχεται η ώρα του Γαμπρού!…

GAMBROS
Tου Δευκαλίωνα
Χαράς Ευαγγέλια για την στήλη... Πλήρης επιβεβαίωση σειράς προβλέψεων! Συγκεκριμένα:
  • Το τμήμα αναλύσεων της HSBC ανακοίνωσε ότι ο δείκτης μεταποίησης PMI υποχώρησε τον Μάιο στις 49,6 μονάδες, από τις 50,4 μονάδες που ήταν τον Απρίλιο. Δηλαδή είχαμε συρρίκνωση των παραγγελιών και της μεταποιητικής δραστηριότητας. Η στήλη έχει επισημάνει κατά κόρον εδώ και καιρό ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης στην Κίνα δεν θα είναι οι προβλεπόμενοι, οπότε μοιραία η παγκόσμια οικονομική συγκυρία θα επιδεινωθεί έτι περαιτέρω.
  • Τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της FED απέδειξαν ότι μεταξύ των μελών της αναπτύσσεται μεγάλος προβληματισμός για την συνέχιση ή όχι της νομισματικής πολιτικής της ποσοτικής χαλάρωσης. Στην εν λόγω συνεδρίαση της FED αποφασίσθηκε να μειωθεί ο....
ρυθμός επαναγοράς ομολόγων με ενέχυρο στεγαστικά δάνεια, δηλαδή να επιβραδυνθεί η νομισματική πολιτική της ποσοτικής χαλάρωσης εφ’ όσον συνεχισθεί η σταθερή βελτίωση των μακροοικονομικών στοιχείων και ιδιαίτερα της ανεργίας στην οικονομία των ΗΠΑ. Και αυτό το είχε προβλέψει η στήλη και μάλιστα τον τελευταίο καιρό στο άρθρο με τίτλο «Το rally των ομολόγων τελείωσε».

Σε απλά Ελληνικά και με δύο απλές κουβέντες…
Οι παράμετροι της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας αλλάζουν επί τα χείρω και η διεθνής οικονομική κρίση οξύνεται σε παγκόσμιο (εκτός ΗΠΑ) επίπεδο. Μοιραία συνέπεια να επιδεινώνεται και η πανευρωπαϊκή οικονομική συγκυρία. Μην βιάζεστε. Θα δείτε πολύ σύντομα ποιες θα είναι η επιπτώσεις και στην μνημονιακή Ελλάδα της φιλομνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά. Σίγουρα δεν θα είναι καλές…

Τώρα μιας και μοιραία φτάσαμε και πάλι στην θλιβερή και μίζερη Ελληνική πραγματικότητα. Απολαμβάνουμε την φιλομνημονιακή κυβερνητική προπαγάνδα που πάει και έρχεται. Μετά το Κατάρ στην Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν για να φέρει ανύπαρκτες επενδύσεις και μάχεται προς το παρόν χωρίς αποτέλεσμα για να μειωθεί το ΦΠΑ στο σουβλάκι!

Όμως, είπαμε η κυβερνητική πολιτική που φιλοδοξεί και επιδιώκει να διαχειριστεί τα προβλήματα μόνο επικοινωνιακά έχει στον πυρήνα της το DNA της αποτυχίας. Πολύ σύντομα θα εξαναγκαστούν να παραδεχθούν εμπράκτως την αποτυχία τους. Και τότε θα υποχρεωθούν να πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους.

Και τότε θα φταίει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και θα έχουμε εσωκομματική αναταραχή στην αντιμνημονιακή αντιπολίτευση. Τα έχουμε πει κι αυτά. Και θα τα δούμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι όμως γνωστή η Ελληνική παροιμία: «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό». Εμείς απλά προβλέπουμε… Έρχεται η ώρα του Γαμπρού!

«stoxasmos-politikh.blogspot.gr»

el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ