29 Μαΐου 2013

Το "αντιρατσιστικό" βρομοσχέδιο επι σκηνής…

ratsismos-1 Tου Γιώργου Σαρρή

(Σχόλιο της «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ-ΕΠΑΜ» στο τέλος του άρθρου)

Το νέο θέατρο με το δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη επί σκηνής. Τα βάζουν κάτω και κάνουν μια λίστα με το τι θέλουν να πετύχουν.


Έχουμε και λέμε:


1.
  Να αποκτήσουμε ένα "αντιρατσιστικό" για τα μάτια του κόσμου, που να μη χτυπάει το φασισμό και το ρατσισμό, αλλά να κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές που χρειάζεται να κάνουν τέτοια νομοσχέδια.

2.
  Να μην τα χαλάσει η ΝΔ με την ακροδεξιά πλευρά της και να αποφύγει φθορές (πράγμα που ενδιαφέρει φυσικά και το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ γιατί μπορεί να μην υπάρχει κυβέρνηση χωρίς αυτούς, αλλά ούτε αυτοί θα υπάρχουν χωρίς την κυβέρνηση).

3. 
Να φανούν μάγκες, προς τα αριστερά, και να κερδίσουν κανένα ποντάκι δημοσκοπικά οι ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ που δείχνουν όλο και πιο κάτω. Να πουν επίσης ότι δεν είναι δεκανίκι αλλά έχουν την πυγμή να διαφωνούν με τη ΝΔ. Γι αυτό ενδιαφέρεται και η ΝΔ που φυσικά θέλει χρήσιμους συμμάχους.


4.
  Να απομονωθεί και να εκτεθεί αν γίνεται το ΚΚΕ και να φανεί σαν κόμμα ξεκομμένων και ασυνεννόητων γραφικών που δεν έχει σχέση με τα σύγχρονα "ευρωπαϊκά" δεδομένα και που παραμένει κολλημένο στο "σταλινισμό" ακόμη και 60 χρόνια μετά το θάνατο του Στάλιν. Το τί έχουμε ν' ακούσουμε δε λέγεται. Εδώ θα βοηθήσουν όσο μπορούν και τα σαΐνια των καναλιών.

5.
  Να συγχρονιστούμε με την νομοθεσία της ΕΕ και την απόφαση- πλαίσιο 2008/913(περί ταύτισης φασισμού και κομμουνισμού), όπως ζητάει και η επίτροπος κα Μάλστρομ, αλλά και να γίνει μια πρώτη μεγάλη "συζήτηση" που να είναι μια προεισαγωγή στο επιχειρούμενο ξαναγράψιμο της ιστορίας που να βάζει στη σκέψη όσων δεν έχουν τον καιρό να ψάχνουν από μόνοι τους, όλα τα τελευταία "επιτεύγματα" και "ανακαλύψεις" της διαστρέβλωσης της ιστορίας. (Εδώ μάλλον θα ζητηθεί και η βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ.)

Τα παραπάνω πρέπει να επιτευχθούν όλα.


Το πως θα γίνει αυτό το επεξεργάζονται και ελπίζουν πως το βρίσκουν βήμα-βήμα. Π.χ. η ΝΔ δεν συμφωνεί να φέρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο στη Βουλή και δεν το ψηφίζει(:) κι έτσι μένει στο απυρόβλητο από την ακροδεξιά ή όποιες άλλες απώλειες και φθορές. Οι άλλοι 2 (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) επιμένουν και δήθεν τραβάνε το σκοινί ελπίζοντας σε κέρδη. Κάποιοι ήδη μετράνε κουκιά στο ποιοι θα ψηφίσουν και ποιοι όχι και φτιάχνουν τις 2 πλευρές όπου το ΚΚΕ μπαίνει στην ίδια πλευρά με τη ΝΔ και ειδικά με τη ΧΑ(!) κ.ο.κ.

Αν κάτι δουν ότι δε βγαίνει θα το αφήσουν και θα μείνουν με άλλο ένα σιχαμένο και βρώμικο παιχνίδι εντυπώσεων μέχρι την επόμενη ευκαιρία.

Μένει να δούμε ποιοι θα βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν σε όλο αυτό και ποιοι όχι. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Σχόλιο «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ-ΕΠΑΜ»:
Ας μας συγχωρήσει ο αρθρογράφος, αλλά στόχος του «αντιρατσιστικού» βρομοσχεδίου - απόλυτα, κατά τη γνώμη μας, επιτυχημένος χαρακτηρισμός - δεν είναι απλά το ΚΚΕ, που όσο κλείνεται στον εαυτό του δεν αποτελεί ουσιαστική απειλή για το καθεστώς. Η στόχευση του βρομοσχεδίου είναι πολύ ευρύτερη: Να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης στη καθεστωτική λαίλαπα, να καταπνίξει κάθε αντίδραση απέναντι στη ξένη κατοχή και την ευρωπροτεκτορατοποίηση. Αν το βρομοσχέ-διο γίνει βρομονόμος, τότε οποιοσδήποτε αντιδρά και μιλάει για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία, για εθνοκάπηλους προδότες και σύγχρονους κουίσλιγκς ξεπουλητάδες της πατρίδας, θα στιγματίζεται ότι υποθάλπει «ρατσιστικά» πάθη και θα διώκεται. Στα λοιπά συμφωνούμε απόλυτα.
http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7989.html

el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ