6 Αυγούστου 2013

Ο 902 πουλήθηκε; Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο δρόμος είναι ένας, αντίσταση και πάλι!

marionettes111 Του Στρατή Μαζίδη

Πουλήθηκε και το συγκρότημα του 902. Πέρασε από τα …χέρια του λαού στο “μισητό” κεφάλαιο. Όπως ο Γκορμπατσώφ όταν έτρωγε τη γνωστή αμερικάνικη πίτσα ρευόμενος το γνωστό αναψυκτικό που πάει με όλα.

Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε απλά γελοιοποιήθηκε ο πάλαι ποτέ ηγέτης μιας υπερδύναμης ενώ τώρα 48 άνθρωποι θα βρεθούν στο δρόμο. Έτσι απλά. Τι κι αν έχουν δάνεια, παιδιά, ανέργους στο σπίτι, όνειρα, προϋπηρεσία. Business is business.

Βέβαια επειδή είμαι λίγο ανόητος δεν μπορώ να καταλάβω πως μια συχνότητα που παραχωρήθηκε δωρεάν θα πουληθεί. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Τα πάντα γίνονται όπως για παράδειγμα η εκτόξευση του δημοσίου χρέους με το λαό φτωχοποιημένο.

Το ΠΑΜΕ; Τι έγινε το ΠΑΜΕ ρε παιδιά; Έβγαλε καμιά ανακοίνωση; Μήπως μετονομάσθηκε σε ΕΦΥΓΕ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ;
Ωραίο το ΚΚΕ. Μα το μόνιμο σύνθημα, κανείς απολυμένος, όλοι μόνιμοι και μισθό € 1.500,00 τι απέγινε;
Ζορίζονταν άλλες εταιρίες, η αντίδραση γνωστή, “κανείς απολυμένος, όλοι μόνιμοι και μισθό € 1.500,00″.

Τι καιρό κάνει; “κανείς απολυμένος, όλοι μόνιμοι και μισθό € 1.500,00″
Τι φάγατε το μεσημέρι; “κανείς απολυμένος, όλοι μόνιμοι και μισθό € 1.500,00″
Και τώρα πάει και ο 902, πάνε και οι 48, πάνε όλα. Μόνη εξαίρεση το προσωπικό του site που όπως διάβασα στο newsit θα επαναπροσληφθεί αλλά με μισθό € 600,00-800,00 όπως γράφει το newsit. Καλά τα € 1.500,00 τι απέγιναν;

Κι απορώ πως έπεσε έξω όταν λογικά ενισχυόταν κι από την κρατική επιδότηση του κόμματος ενώ πολλές εργασίες γίνονταν εθελοντικά. Ακόμη θυμάμαι τα κορίτσια και αγόρια κυριακάτικα στα φανάρια να πουλάνε “Ριζοσπάστη” ως στρατιώτες του λαϊκού κινήματος.
Θέλω να δω με τι μούτρα θα εμφανιστεί το ΠΑΜΕ ή ο Κουτσούμπας στους λαϊκούς αγώνες του πεζοδρομίου από το φθινόπωρο που δε διέσωσαν ούτε έναν από τους εργαζόμενους. Δηλαδή ποιους εργαζόμενους, τους συντρόφους τους!

Θέλω να δω με τι θράσος θα φωνάξουν: Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο δρόμος είναι ένας, αντίσταση και πάλι!

http://freepen.gr/2013

el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ