3 Αυγούστου 2013

Δ. Καζάκης:"Πάνε για νέα μέτρα και χέρι στην ιδιωτική περιουσία" λέει στο ράδιο 9,84 και το Γ.Σαχίνη 2/08/2103 (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ)

saxinis kazakis1

Η Ελληνική Δημόσια περιουσία δεν είναι επαρκής για την κάλυψη του χρέους με αποτέλεσμα να βάζουν χέρι και στην ιδιωτική περιουσία λέει στο ράδιο 9,84 και το Γιώργο Σαχίνη ο οικονομολόγος αναλυτής και γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης.
Δηλώνει βέβαιος ότι θα μπει χέρι στις καταθέσεις τουλάχιστον κατά 8% και ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Όπως είπε το μεγάλο μυστικό είναι ότι από την 1η Ιουλίου ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας έχει αναλάβει όλες τις χώρες που έχουν δανειακές συμβάσεις και μνημόνια με την Ευρωζώνη και όμως αυτό παραμένει χωρίς δημοσιότητα.

Σημείωσε ότι ο Μηχανισμός αυτός έχει χαρακτηριστικά και νομικά υπερ-κράτους στον οποίο η Ελλάδα έχοντας υπογράψει την συνθήκη δημιουργίας του και ως χώρα με χρέη που του έχουν μεταβιβαστεί, έχει παραδώσει πλέον επί της ουσίας τις κρατικές της λειτουργίες και υπάρχει μόνο τυπικά ως κρατική οντότητα.

Διέβλεψε ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα έχουμε και νέο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, με νέα επώδυνα μέτρα.
Για αυτό όπως είπε έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις κυρίαρχα από την σιωπηρή πλειοψηφία του ελληνικού λαού που απαξιώνει όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Ευτυχώς , κατέληξε, που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν τσιμπάει στα κελεύσματα για έναν «εσωτερικό εμφύλιο» μέσα από την πόλωση που τεχνητά επιχειρείται και που πολύ θα ήθελαν δανειστές και κερδοσκόποι τοκογλύφοι να δουν να συμβαίνει για να επιβληθούν μετά στο όνομα της αποκατάστασης δήθεν της τάξης και της δημοκρατίας αλά καρτ που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα.

vid

http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2013/08/984-2082103.html

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Επιμένουμε και επαναφέρουμε το θέμα με τον Ε.Μ.Σ. αφού είναι φανερό οτι τα εξωνημένα Μ.Μ.Ε. και οι λοιπές δυνάμεις του “λεγόμενου” αντιμνημονιακού τόξου ποιούν την νήσσα…
Για το θέμα του Ε.Μ.Σ. επίσης δείτε:
http://vissaniareti.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6719.html
http://vissaniareti.blogspot.gr/2013/08/o-maximum-fm-936-01-2013.html


el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ