14 Αυγούστου 2013

Θανάσιμος τραυματισμός νεαρού μετά από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ στο Περιστέρι.

troley1 222

Σχόλιο:
Πληθαίνουν τα περιστατικά ανάγωγης, ανάρμοστης έως και βίαιης συμπεριφοράς ελεγκτών ΜΜΜ κατά επιβατών. Οι ελεγκτές εξελίσσονται σταδιακά σε όργανα κοινωνικού κανιβαλισμού έναντι αμοιβής.

Ως άλλοι κυνηγοί κεφαλών εισπράττουν μπόνους για κάθε επτά πρόστιμα ένα δεδουλευμένο ρεπό, ενώ για κάθε 10, δύο δεδουλευμένα ρεπό. Υπεύθυνη είναι η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, που στο όνομα της πάταξης της λαθρεπιβίβασης, ενθαρρύνει τα τραμπουκοειδή κομματόσκυλα, που εν μια νυκτί άλλαξαν ειδικότητα και έγιναν ελεγκτές, σε αυτήν τους την αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι πολίτες δεν θα μείνουν αδρανείς απέναντι στα μίσθαρνα όργανα των πιο χυδαίων σφετεριστών της εξουσίας. Η ώρα που "ο κάθε κατεργάρης" θα πάει "στον "πάγκο του" πλησιάζει!

Θανάσιμος τραυματισμός νεαρού μετά από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ στο Περιστέρι. Δεν είχε εισιτήριο, πήδηξε έξω από το εν κινήσει όχημα και σκοτώθηκε.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ πήδηξε έξω από αυτό και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με τον Αντέννα, ο νεαρός επέβαινε σε τρόλεϊ με προορισμό το Περιστέρι. Στις 11 περίπου χτες το βράδυ μπήκε ελεγκτής από στάση επί της λεωφορου Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι, ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο, και σύμφωνα με μαρτυρίες, πάτησε το μπουτόν ασφαλείας και πετάχτηκε έξω από το τρόλεϊ ενώ ήταν εν κινήσει.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κράσπεδο.

O νεαρός χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο «Γεννηματάς», όπου και υπέκυψε στα τραύματά του στις 6 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή, καθώς μαρτυρίες αναφέρουν πως τσακώθηκε με τον ελεγκτή και κάτω από ομιχλώδεις συνθήκες ο νεαρός σπρώχτηκε έξω από το μέσο μεταφοράς.

Σύμφωνα πάντως με το πρόεδρο εργαζομένων στα τρόλεϊ ο οποίος μίλησε στο πρωινό του Αντέννα, ο ελεγκτής μόλις κατάλαβε ότι ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο του είπε να περιμένει μέχρι την τελευταία στάση της διαδρομής του λεωφορείου για να του επιβάλει το πρόστιμο.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής κρατούνται, ενώ η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το περιστατικό.

http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/

el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ