19 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ "ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ"…

sia ΓΙΑ "ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ; ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Την Κυριακή (18/8) με μια λιτή μεσημεριάτικη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών δημοσιοποιήθηκε η αποπομπή του Σ. Σταυρίδη από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ.
Πληθώρα δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο φέρουν ως αιτία της ταπεινωτικής αποπομπής του Σ.Σταυρίδη το ταξίδι του στην Κεφαλονιά με το learjet του Μελισσανίδη.

Βεβαίως, είναι πρόωρο, ίσως, να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, πολύ περισσότερο που το Υπ. Οικονομικών δεν έδωσε, ως όφειλε, επίσημες εξηγήσεις για την αποπομπή του Σ.Σταυρίδη, καλύπτοντάς την ως τώρα με ένα νέφος σκότους. Αν όμως ισχύουν όσα έχουν γραφτεί για το ταξίδι στην Κεφαλονιά, τότε το μήνυμα προς τους εκτελεστές είναι: να υπογράφουν το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου αλλά μόνο να προσέχουν με ποιανού τα αεροπλάνα πετάνε.

Με δύο λόγια, μπορούν κάποιοι να ξεπουλούν μετά βαΐων και κλάδων στρατηγικούς τομείς της οικονομίας αλλά το μόνο έγκλημα καθοσιώσεως είναι το να πετούν με αεροπλάνα των αγοραστών της δημόσιας περιουσίας.

Είναι, επίσης, πιθανό ότι ο συγκεκριμένος αφού εκτέλεσε το καθήκον του αποσύρεται με τρόπο εντυπωσιακό και για λόγους επικοινωνιακών εντυπώσεων απέναντι στην κοινή γνώμη, από αυτούς που τον χρησιμοποίησαν και ίσως τον ανακαλέσουν από την εφεδρεία στο μέλλον για ανάλογες εργασίες.

Εξ άλλου υπάρχουν κι άλλοι πρόθυμοι να εκτελέσουν το σχέδια ξεπουλήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο Σ. Σταυρίδης διαδέχτηκε το Μάρτη του 2013 στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ τον Τ.Αθανασόπουλο κατά του οποίου είχε ασκηθεί δίωξη για κακούργημα.

Το θέμα όμως δεν είναι να απολύονται οι αναλώσιμοι εκτελεστές. Η ανάγκη της ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής που επιβάλει η ΕΕ, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ είναι προφανής και δεν μπορεί να συγκαλύπτεται από κινήσεις εντυπώσεων.

Η Αριστερά συμπαραταγμένη μπορεί να στείλει στα αζήτητα τόσο τους εκτελεστές όσο και τις κυβερνήσεις που τους χρησιμοποιούν.

http://www.iskra.gr/

el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ