9 Αυγούστου 2013

Νενικήκαμεν! Θρίαμβος!


fireworks 1111

Μετά την συνάντηση του "πρωθυπουργού" με τον Capo De Tutti Capi, μπορούμε πιά ν' ανασαίνουμε ελεύθερα!


Μετράτε επιτυχίες:

Παραχωρήθηκε στον ελληνικό λαό για είκοσι ακόμη χρόνια η χρήση της ελληνικής γης απ' τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο συν τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου!

Αρκεί να παραδώσουν τις περιουσίες τους κινητές και ακίνητες, να εργάζονται σκληρά με μισθούς Βουλγαρίας, και να πληρώνουν κανονικά το ενοίκιο για χρήση γης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.

Θα μπορούμε με τα ενεργειακά μας αποθέματα σε υδρογονάνθρακες και ηλιακή ενέργεια να τροφοδοτούμε μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης, αρκεί να μην μας ζητήσουν να πληρώνουμε πολλά γι αυτό!

Όσοι πολίτες ιδίως νέοι περισσεύουν από την αγορά εργασίας εδώ, περίπου το 64% δηλαδή, θα μπορούν να κατευθύνονται προς τους εργασιακούς παράδεισους τύπου Άουσβιτς, Ταϊβάν, αδαμαντορυχεία της Νοτίου Αφρικής, καθώς και στις φάρμες ζαχαροκάλαμου και καλαμποκιού του Αμερικάνικου Νότου!

Οι έλληνες πολίτες θα μπορούν επίσης κανά δυό σαββατοκύριακα το καλοκαίρι να κάνουν τα μπάνια τους στον Σκαραμαγκά, στ' Άσπρα Σπίτια της Βοιωτίας, γύρω απ' την νησίδα Ψυττάλεια του Σαρωνικού, και στις εκβολές του Κηφισού στο Νέο Φάληρο.

Επίσης θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να μην βαρύνονται με συλλογικές συμβάσεις εργασίας και να μπορούν να απολύονται με μία απλή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!

Μετά το τέλος της παράτασης των είκοσι αυτών χρόνων, η χώρα θα εκκενωθεί απ' όσους θα έχουν απομείνει ακόμα ζωντανοί και την θέση τους στην ελληνική γή θα καταλάβουν βόρειοι πληθυσμοί πιό δουλευταράδες και συγκροτημένοι!

Αυτοί με τα διεθνή κεφάλαια που θα συρρεύσουν θα ζήσουν εσαεί σ' αυτόν τον επίγειο παράδεισο και θα μακαρίζουν τρόϊκες, δωσιλογικές κυβερνήσεις, εθνοπροδότες πολιτικούς, καθώς και τον αναποφάσιστο να ξεσηκωθεί ιθαγενή λαό, που κάποτε ζούσε εδώ!

Νενικήκαμεν!
Όλοι στους δρόμους!
Ν' αρχίσει ο ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ!

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"

Σύμπτωση; Ίσως, για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις! Ας το διαβάσουμε όμως:
Για ύποπτα χέρια που εξυπηρετούν ύποπτους σκοπούς κι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ Bank μίλησε στην πρωινή ενημέρωση του radio1d.gr ο δικηγόρος – συνεργάτης του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Γιώργος Γραμμένος.

Αν αυτή η διαπραγμάτευση ευδοκιμήσει τότε ελλοχεύει εθνικός κίνδυνος σχετικά με την ιδιοκτησία της ελληνικές αγροτικής γης και παραγωγής. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ξένα επενδυτικά funds διαπραγματεύονται την αγορά των μη εξυπηρετούμενων δανείων της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, η οποία διασπάστηκε σε «καλή» και «κακή» Τράπεζα.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος, οι Έλληνες αγρότες να χρωστάνε σε ξένα επενδυτικά funds με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται…
Το μείζον θέμα όμως είναι ότι το 40% των παραμεθόριων περιοχών ανήκουν ή είναι υποθηκευμενες στην ΑΤΕ. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο…


http://kostasxan.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7231.html


el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ