21 Αυγούστου 2013

Επείγον: Υπογράφουμε για να συνεχιστεί η μετάδοση της ΕΡΤ από την EBU

Untitled-ebu

Οι εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι της ΕΡΤ απευθύνουν έκκληση προς την EBU να μην διακόψει τη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τους δορυφόρους της, κάτι που έχει ήδη ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της. Βοήθησε κι εσύ!

Υπογράψτε εδώ!

Το προς υπογραφή κείμενο σε ελληνικά και αγγλικά

Εμείς, ως υπεύθυνοι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αλλά και ολόκληρου του κόσμου) είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι από τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΒU, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/contents/news/2013/08/ert-streaming-to-end-as-interim.html, με την οποία ανακοινώνει τη διακοπή της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ.

Για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν αποδείξει την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή τους, παράγοντας και μεταδίδοντας 24ωρο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα - και μάλιστα υψηλού επιπέδου!

Από την άλλη πλευρά, η αποκαλούμενη Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ) είναι ένας παράνομος «φορέας- φάντασμα», μια ενδιάμεση τηλεόραση, που το μόνο που κάνει είναι να τροφοδοτείται «παρασιτικά» από το αρχείο της ΕΡΤ.
Κάνουμε επείγουσα έκκληση σε εσάς, ως Πρόεδρο της EBU, να μην σταματήσετε τη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ και να την κρατήσετε ζωντανή, μέσα από τους δορυφόρους της EBU, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Πηγή: Το Χωνί

el gato (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ